Indien je nog geen reservering wil maken, maar informatie wil niet vermeld bij de FAQ gelieve dan ons CONTACTFORMULIER te gebruiken.
Na ontvangst van het reserveringsformulier bekijken we of er op de geselecteerde datum en tijd scooters beschikbaar zijn waarna u een mail ontvangt van ons.
!!! Wanneer het verzenden in de browser Mozilla Firefox niet lukt kan de oorzaak liggen bij een verouderd systeem of niet geüpdate browser. Gelieve in dat geval via Google Chrome ons reserveringsformulier in te vullen of contacteer ons via MAIL.

GOUDEN TIP : reserveer minstens 1 of 2 weken vooraf zo bent u zeker van uw plaats, u geniet toch altijd van onze goed weer garantie !

  Algemene gegevens

  particulierbedrijf

  Bedrijf
  btw-nummer
  Voornaam *
  Familienaam *
  Postcode *
  Gemeente *
  Geboortedatum*
  Gsm nummer *
  e-mailadres *
  bevestig e-mailadres *

  Jouw reservering

  Welke dag wil je rijden?*
  Aantal Scooters (max. 15) *
  Aantal personen *
  Waarvan kinderen van 5 t/m 8 jaar = kinderzitje *
  Reservatie met bon? *
  neeja
  Welke bon (scootmoment, vivabox, ...) + NUMMER *
  Waarde van de bon? *

  Kies jouw dagdeel

  !!! Wenst u EEN ANDER AANVANGSUUR in het weekend of op een feestdag dan de onderstaande standaard mogelijkheden en " DIT BUITEN DE PERIODE VAN 15 JUNI t.e.m. 15 SEPTEMBER " dan kan u het aanvangsuur en dagdeel dan bij de onderstaande laatst te kiezen mogelijkheid vermelden -> namelijk bij ANDERS

  Voor hoe lang wil je huren?*

  Extra

  OPTIONEEL : Vermeld hier uw eventuele gekozen PICKNICKS , ARRANGEMENT, opmerkingen, speciale wensen of vragen betreffende de reservering. Vermeld ook even of er een bestuurder(s) bij zal zijn die tussen 1m65 en 1m55 is want "bij beschikbaarheid" behouden we dan een iets lagere scooter.
  Indien het een verrassing betreft en we mogen geen standaard sms sturen met de vermelding dat uw reservatiemail verzonden is, vergeet dit dan ook niet mee te delen!

  Voorwaarden

  Door het versturen van de reservering erken je kennis te hebben genomen alsook deze persoonlijk te hebben gelezen en begrepen en alsmede door reservatie en/of deelname akkoord te gaan met de huurvoorwaarden van verhuurder en de voorwaarden van de verzekering (dit zijn de standaardvoorwaarden die iedereen bij het afsluiten van een voertuigverzekering ontvangt).

  Je kan onze huurvoorwaarden HIER bekijken en HIER downloaden en de voorwaarden van de verzekering HIER downloaden.
  Ik ga akkoord met bovengenoemde voorwaarden (*)
  Klik hieronder op verzenden waarna u hier een bevestiging en alsook een ontvangstmail zal ontvangen .

  (*) verplicht in te vullen

  Extra opgelegde modaliteiten van de verzekering
  • De huurder/bestuurder moet gedomicilieerd zijn in België, Nederland of Luxemburg.
  • De huurder moet minimum 21 jaar oud zijn, mag geen ontzetting tot sturen hebben opgelopen en is in het bezit van een geldig bromfiets en/of een autorijbewijs.
  • Voorlopige rijbewijzen worden in geen geval toegelaten.
   Geen rijbewijs? Stap dan achterop als passagier.
  • Is de huurder een rechtspersoon, dan dient gereserveerd te worden door de natuurlijke persoon die de rechtspersoon conform de statuten kan en mag vertegenwoordigen.

  PRAKTISCH
  • Reservatie onder voorbehoud van de beschikbaarheid.

  • Binnen 1 dag ontvang je een bevestiging per email van ons.
   Geen email ontvangen? Het is mogelijk dat onze email niet langs je spamfilter is gekomen, controleer in dit geval de map spam.

  • Gelieve enkel bij een lastminutereservatie telefonisch navraag te doen zodat je niet onverrichterzake terug moet.