Picknickarrangement

vespa verhuur meetjesland

Wat is er zaliger dan een heerlijk zonnetje, een mooi plekje waar je een picknickdeken uitvouwt en dan genieten van een lekker gevulde picknickmand.
Bij ons bestel je al een standaard picknickmand voor slechts 15 euro per persoon.
Of wil je liever een flesje alcoholvrije bubbels of wijn erbij?
Of heb je andere wensen laat het ons weten en wij passen de picknickmand graag aan jouw verlangen aan.
In de mand zitten ook servetjes, borden, stevig bestek, glazen, afvalzakje, koelelement, vochtige doekjes en een picknickdeken.
Zo kan je zelf bepalen waar je halt houdt (het hoeft dus echt niet aan een picknicktafel te zijn) om te genieten van de maaltijd.

De mand wordt veilig op de scooter bevestigd, dus je kan zonder zorgen de hele dag cruisen.
Een picknick met ScootMoment staat voor zorgeloos genieten, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een gezellige dag van te maken!
Minimum 5 dagen vooraf reserveren is gewenst.
Zin gekregen in gezellig picknicken, bekijk HIER onze mogelijkheden?
Bij last minute reservaties is het dan ook niet zeker of deze optie nog kan gekozen worden maar je kan het altijd eens telefonisch navragen.

Een uniek bezoek aan 1 van de 2 Belgische kwekers van Texas Longhorns

vespa huren toerisme oost-vlaanderen

Je brengt een bezoek aan een boerderij waar de eerste kweker van België gevestigd is die Texas Longhorns kweekt. En waar het eerste Belgische Longhorn kalfje geboren is met een stamboek.
Longhorns zijn prachtige Amerikaanse koeien en stieren met enorme horens die in spanwijdte groter dan twee meter kunnen worden.
Eenmaal daar aangekomen krijg je dan een uurtje gepassioneerde uitleg terwijl je geniet van hun eigen Belgisch gebrouwen bier dat, hoe kan het ook anders, ook aan de Longhorns verbonden is.
De Longhorns die men er kweekt zijn er dan ook nog eens met bloedlijnen van de in Amerika tot 3 jaar na elkaar verkozen Ultieme Longhornstier JP Rio Grande. Het zijn dus echte topbeesten.
Ze hebben er zelfs eentje die er nog maar een paar cm vandaan is van de grootste spanwijdte ooit in Europa gemeten.

Vanaf 6 personen kan je deze unieke boerderij, waarvan er maar twee zijn in België, bezoeken en van de rondleiding genieten terwijl je een biertje degusteerd naar hun eigen recept gebrouwen.

De prijs bedraagt 7 € per persoon hetgeen ter plaatse te betalen is en met één consumptie inbegrepen. Dit kan enkel in de namiddag en is op afspraak dus contacteer ons vooraf bij verdere interesse.

Wijnbeleving op Wijngaard ’t Biezenhof

scooter huren toerisme oost-vlaanderenscooter huren toerisme oost-vlaanderen

Net over de grens ligt er een heuse wijngaard die men kan bezoeken. Ter plekke kan je dan horen en zien hoe de wijnen geproduceerd worden en vooral hoe ze smaken. De wijngaardenier stelt graag  met passie zijn product voor !

3 verschillende opties zijn mogelijk :

Optie 1. Rondleiding van een half uur en dit vanaf 2 personen

waarbij men uitleg krijgt over de wijngaard onder het genot van een glas wijn van ’t Biezenhof. En een informatieve wandeling tussen de ranken maakt samen met de wijngaardenier. Kostprijs hiervoor is 10 €/pp.

Optie 2. Rondleiding van een uur en dit vanaf 2 personen

De wijngaardenier ontvangt u in de Proeverij met een glas wijn van ’t Biezenhof. En geeft  uitleg over het ontstaan van de wijngaard waarbij men een bedrijfsfilmpje te zien krijgt. Vervolgens bezoekt u de wijnmakerij waar de vaten liggen en wordt er verteld hoe de wijn gemaakt wordt. De rondleiding wordt afgesloten met een leerrijke wandeling door de wijngaard. Kostprijs hiervoor is 15 €/pp.

Optie 3. Uitgebreide rondleiding van 3 uur en dit vanaf 10 personen

U wordt ontvangen met koffie en een lekkernij uit eigen keuken terwijl het ontstaan van de wijngaard verteld wordt. Daarna gaat het richting de wijngaard waar men uitleg krijgt over de aanplant, de teelt en de oogst van de druiven. Vervolgens wordt er een kijkje genomen in de wijnmakerij en wordt er in hoofdlijnen uitgelegd hoe de vinificatie van druiven tot wijn in elkaar steekt. Achteraf krijgt u 2 proefglazen wijn uit de wijngaard aangeboden. Kostprijs hiervoor is 13,5 €/pp.

Het arrangement is enkel in combinatie met de Grote Krekenroute mogelijk en kan elke dag tussen 9 u en 17 u bezocht worden .
Dit is op afspraak dus contacteer ons vooraf bij verdere interesse.

Schapen en eenden drijven

scooter huren toerisme oost-vlaanderen

Bij Els en Ronny staan hun border collies voorop in hun leven.
Voor de wedstrijden waaraan zij meedoen wordt er thuis geoefend.
En dit niet enkel met schapen drijven maar ook met eendjes.

De controle van de dieren is enorm en mooi om te zien.
Ze laten jullie dan ook met groot plezier meegenieten tot wat hun honden nog allemaal in staat zijn.

Maar er kan ook met de honden geknuffeld en gespeeld worden.
Tot zelfs balletje gooien en frisbeeën is mogelijk.

De prijs is 5€ per persoon en mogelijk vanaf 4 personen en dit voor een demonstratie van één uur.

Dit kan enkel op afspraak dus contacteer ons vooraf bij verdere interesse.

Biertasting

scooter huren toerisme oost-vlaanderenscooter huren toerisme oost-vlaanderen

Waarbij leren proeven centraal staat.
Workshop rond bier en foodpairing, een belevingsreis waarin je de diverse smaken en stijlen van bieren ontdekt. In kleine proefglaasjes proef je een aantal zeer verschillende bieren, allemaal gebrouwen door Belgische artisanale brouwerijen.
De degustatie wordt ingeleid met een woordje uitleg over bier door de gepassioneerde biersommelier. Hoe wordt het gemaakt? Waarom is bier een interessant product? Hoe schenk en proef je bier? Wat zijn de verschillende types bier? Daarna wordt overgegaan tot het proeven.
De proevertjes bevatten telkens ongeveer 15 cl bier. De prijs voor een tasting is afhankelijk van het aantal proevertjes (6 = 15 EUR, 8=18 EUR of 10=22 EUR) en van het aantal deelnemers (prijs per persoon). In de prijs zit een kleine amuse-portie inbegrepen die afgestemd is op de bieren.
Dit kan enkel op afspraak dus contacteer ons vooraf bij verdere interesse.

Verhuur aan bedrijven, groepen en verenigingen

vespa huren meetjesland

Gezellig bedrijfsuitje in het Meetjesland, het kan!
Wens je eens een leuke dag te organiseren waarop het allemaal niet zo nodig moet?
Zo’n dag waarop je mekaar beter leert kennen dan enkel maar beroepsmatig.
Dan kan je ervoor kiezen om samen op ontspannen wijze met de scooter door de mooie omgeving te rijden via de routes aangegeven op gps. En natuurlijk kan dat ook met familie, vrienden of vereniging.
Dit is ook mogelijk met een arrangement, aan de hand van jouw wensen kijken we wat er tot de mogelijkheden behoort. De invulling kan gaan van huur met picknick, lunch, rondleiding in een bedrijf en andere nevenactiviteiten.
Wij staan volledig ter beschikking om je voorstellen in een prachtig event te gieten.
Dichtbij bied dan hotel restaurant Den Hof dat naast hun 33 luxe kamers die in hun rustig privé park gelegen zijn ook 4, met daglicht gevulde, seminariezalen aan. Naast het lunchen of dineren kan men in de trendy Oak bar gezellig napraten over de scooter rit. www.denhof.be