Loading...
scooter huren assenede
Arrangementen 2018-04-24T08:45:11+00:00

Picknickarrangement

vespa verhuur meetjesland

Wat is er zaliger dan een heerlijk zonnetje, een mooi plekje waar je een picknickdeken uitvouwt en dan genieten van een lekker gevulde picknickmand.
Bij ons bestel je al een standaard picknickmand voor slechts 15 euro per persoon.
Of wil je liever een flesje alcoholvrije bubbels of wijn erbij?
Of heb je andere wensen laat het ons weten en wij passen de picknickmand graag aan jouw verlangen aan.
In de mand zitten ook servetjes, borden, stevig bestek, glazen, afvalzakje, koelelement, vochtige doekjes en een picknickdeken.
Zo kan je zelf bepalen waar je halt houdt (het hoeft dus echt niet aan een picknicktafel te zijn) om te genieten van de maaltijd.

De mand wordt veilig op de scooter bevestigd, dus je kan zonder zorgen de hele dag cruisen.
Een picknick met ScootMoment staat voor zorgeloos genieten, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een gezellige dag van te maken!
Minimum 5 dagen vooraf reserveren is gewenst.
Zin gekregen in gezellig picknicken, bekijk HIER onze mogelijkheden?
Bij last minute reservaties is het dan ook niet zeker of deze optie nog kan gekozen worden maar je kan het altijd eens telefonisch navragen.

Verhuur aan bedrijven, groepen en verenigingen

vespa huren meetjesland

Gezellig bedrijfsuitje in het Meetjesland, het kan!
Wens je eens een leuke dag te organiseren waarop het allemaal niet zo nodig moet?
Zo’n dag waarop je mekaar beter leert kennen dan enkel maar beroepsmatig.
Dan kan je ervoor kiezen om samen op ontspannen wijze met de scooter door de mooie omgeving te rijden via de routes aangegeven op gps.
En natuurlijk kan dat ook met familie, vrienden of vereniging.
Dit is ook mogelijk met een arrangement, aan de hand van jouw wensen kijken we wat er tot de mogelijkheden behoort. De invulling kan gaan van huur met picknick, lunch, rondleiding in een bedrijf in de streek en andere nevenactiviteiten.
Wij staan volledig ter beschikking om je voorstellen in een prachtig event te gieten.

Dus heb je een tof idee dat je met ons wenst uit te werken, laat het ons dan weten via ons contactformulier en wij nemen dan zo vlug mogelijk contact met je op.

CONTACTFORMULIER
This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
600